A budait solutions küldetése

Egy pár szó munkánkról

Célunk létrehozni a magyar IT piacon egy olyan modern szemléletet, ami az informatikai eszközök felelős és fenntartható használatát promótálja.
Szervíz és üzemeltetési tevékenységünk mellett azért kezdtünk el forgalmazással és beszerzéssel is foglalkozni, mert ügyfeleink nagy része beszélgetések és tanácsadásaink után nálunk szerette volna beszerezni eszközét.

A vállalati szintű felelősségvállalás itthon még nem a “trendi” kategóriába sorolható a KKV szektorban. Kezdeményezések itt-ott vannak de inkább a nagyobb nyugati báziusú tulajdonoskörrel rendelkező multinacionális cégek kiváltságának gondoljuk. Célunk hogy szakterületünk, az informatika felől vigyük be ezt a KKV és magánfelhasználók otthonaiba és irodáiba.

Természetesen szerviztevékenységünk is hasonló alapelvek mentén működik, inkább a javítást és felújítást szoktuk javasolni ügyfeleinknek minden esetben. Amikor tényleg menthetetlennek bizonyul egy eszköz sokszor a benne található alkatrészeket képesek vagyunk használható módon kinyerni és például külső adathordozót létrehozni egy laptop merevlemezből.

Ezen társadalmilag fontos tevékenységek mellett, piaci igények miatt foglalkozunk új számítógép és laptop konfigurációk elkészítésével. Az ár és a teljesítmény behatárolása után több opciót is mutatunk ügyfeleinknek és az elkészülési idő alatt is tartjuk a kapcsolatot, ha kell rugalmasan módosítjuk elképzelésük szerint. Üzleti, grafikai, gamer és egyéb speciális, egyedi felhasználású számítógépet is készítünk, keressék kollegáinkat bizalommal bármelyik elérhetőségünkön.